Aksaray Lisesi

Telefon : 0.382.213 10 70
WEB https://aksaraylisesi.meb.k12.tr
Adres : Sofular Mah. Gündoğdu Cad. No. 1 68100 AKSARAY
VİZYON : Geçmişine sahip çıkan, geleceğe umutla bakan çağdaş, dinamik, akılcı, milli birlik ve beraberlik ruhuna sahip , görev ve sorumluluklarının bilincinde olan genç nesilleri hayata ve yüksek öğrenime hazırlamak.
MİSYON : Düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, demokratik değerleri ve millî kültürü özümsemiş, paylaşıma ve iletişime açık, sanat ve estetik duyguları güçlü, özgüven ve sorumluluk duygusu ile girişimcilik ve yenilikçilik özelliklerine sahip, bilim ve teknoloji kullanımına ve üretimine yatkın, bilgi toplumunun gerektirdiği temel bilgi ve becerilerle donanmış, üretken ve mutlu bireylerin yetişmesine öncülük etmek.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer / Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Şehir içi belediye otobüsleri, özel servisler ve taşımalı eğitim servisleri ile okulumuza öğrenciler ulaşabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Aksaray İli Şehir Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şehir Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : 9. SINIF ALIMLARI 4 ŞUBE 136 ÖĞRENCİ ŞEKLİNDE BAŞARI PUANI VE YEREL YERLEŞTİRME İLE GERÇEKLEŞMEKTEDİR
Sportif Etkinlikler : BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTSAL,TENİS, BADMİNTON, TIRMANIŞ, DOĞA YÜRÜYÜŞÜ,DART, BİLEK GÜREŞİ
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :